Organisatie...

Bas4Cars… Een nieuw jong dynamische bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Ons team heeft een zeer ruime ervaring in de verkoop en het onderhoud van personenauto's en 4x4's. Bas4Cars, opgericht door Bas van Driel, is ontstaan door de samenwerking van een aantal enthousiaste partijen met ieder een eigen specialisme.

Cars & Service… U kunt bij ons terecht voor occasions en onderhoud van zowel personenauto's als 4x4. De monteurs van Bas4Cars hebben een goede reputatie en jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van alle type auto's. Hoewel wij ons hebben gespecialiseerd in 4x4 auto's kunt u ook bij ons terecht met uw personenauto. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur, zodat u bent gegarandeerd van kwaliteit op dealer niveau. Tevens is onze werkplaats voorzien van alle eisen die aan een APK keuring gesteld worden.

Travel & Accessoires... Een van onze specialiteiten is het uitrusten en preparen van 4x4 voertuigen en SUV's voor avontuurlijke vakanties, expedities en offroad gebruik. Hiervoor hebben we de beschikking over een groot assortiment van kwaliteits artikelen en merken. U kunt denken aan merken als Frontrunner, Eezi-Awn, Bearmach en Masai producten en nog vele andere bekende merken. Door onze uitgebreide reiservaring kunt u altijd bij ons terecht voor een passend advies.

Lifestyle & Outdoor accessoires… Het rijden en reizen met een 4x4 is niet zomaar een hobby, maar vaak een volledige levensstijl met een avontuurlijke tint. Om nog beter invulling te kunnen geven aan deze levensstijl bieden wij u een breed assortiment aan lifestyle producten.

Wij nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken


Avonturiers kiezen ervoor om meer op zichzelf aangewezen te zijn in hun vrije tijd en vakanties. De omstandigheden mogen primitiever, de beleving mag intenser, de omgeving mag spannender, eenvoud en uitdaging staat voorop. Outdooractiviteiten als, walking-hiking, bushcraft, outdoor cooking, kanoën, of 4x4 excursies.

Deze activiteiten zijn het uitgangspunt van VARG Outdoor & Travel. Met onze webwinkel en showroom willen we die mensen bereiken die bewust kiezen voor het outdoorleven. Door een ruim assortiment van materialen aan te bieden hopen we op elk gebied te kunnen voorzien in de wensen van de klant bij zijn/haar keuze van outdooractiviteit. Ervaring heeft geleerd dat alleen hoogwaardig kwalitatieve materialen geschikt zijn voor dit buitenleven. Daarom levert VARG Outdoor & Travel veelal Scandinavische merkartikelen die aan deze strenge eisen voldoen.Camping MAKA… In 2005 hebben wij de kans gekregen om Camping MAKA over te nemen. Het is ons gelukt "de hand te leggen" op één van de laatste stukjes prachtige natuur in de Belgische Ardennen, met het Groot Hertogdom Luxemburg en Frankrijk als achterland. Sinds het begin in februari 2005 hebben wij tal van werkzaamheden uitgevoerd en we zijn aardig op weg om er onze eigen visie in te leggen. De gezelligheid, de sfeer, de schone lucht, de natuurlijke schoonheid (klein Canada volgens steeds terugkerende kampeerders), onze toewijding, de uitgestrektheid, de unieke ligging krijgt u ten alle tijden. Hiernaast bieden wij u een splinternieuw, luxe, modern en verwarmd sanitairgebouw (2008), een reuze gezellige Belgische Pub, een fraai terras aan de rivier, de mooiste kampeerplaatsen in de wijde omgeving en meer. Onze site geeft meer informatie dan alleen over Camping MAKA, dit komt voort uit onze eigen kampeerervaringen en ons verleden. Wij willen graag service bieden, niet alleen als u op onze camping vertoeft, maar ook in uw oriëntatiefase! À bientôt!


Zonder een bataljon vrijwillgers zijn we nergens


Copyright en eigendom van de inhoud van deze site: 

Camping MAKA & Bas4Cars & VARG-Outdoor


Voor vragen over dit Land Rover Weekend en / of de website kunt u contact opnemen met

info@landroveroutdoorweekend.nl


© Prosper Voncken 2016