Deelnemen...

De tarieven voor uw deelname aan het weekeinde zijn als volgt:


Land Rover                     € 15,00 (per deelnemende Land Rover, incl. rallybordje en sticker als aandenken voor het weekeinde)

Volwassene                     € 20,00 (per volwassene/voor twee nachten/inclusief gezamenlijk ontbijt op zaterdag- en zondagochtend)

Kind                               € 15,00 (per kind/voor twee nachten/inclusief     gezamenlijk ontbijt op zaterdag- en zondagochtend)

Elektra                            €   8,00 (per aansluiting/voor twee nachten)

Greenlanen/terrein rijden € 37,50 (per deelnemende Land Rover)

Om deel te kunnen nemen aan het LROWA dient u te beschikken over een Land Rover, deze dient verzekerd te zijn, van geldige APK voorzien te zijn en dient rijdend (dus niet op een ambulance/aanhanger) naar de camping te rijden. Het weekeinde c.q. de activiteiten zijn niet geschikt voor "off-road monsters".

Opgeven kan uitsluitend via e-mail naar info@landroveroutdoorweekend.nl, waarna u een bevestiging krijgt met het verzoek tot betaling van het deelname bedrag. Na betaling hiervan is uw deelname zeker.


"De inschrijving voor het aanstaande LROWA 2016 was helaas weer snel vol. Wél was het mogelijk om op de reservelijst geplaatst te worden en enkelen hadden het geluk alsnog deel te kunnen nemen. 

De laatste editie is helaas weer voorbij...


overzicht 7-1000


© Prosper Voncken 2016